OLEJ AMLA I PATCHOULI Olej amla jest jedną z najczęściej stosowanych roślin leczniczych w ajurwedyjskich zabiegach kosmetycznych. Bogaty w witaminę C, niezbędne kwasy tłuszczowe i minerały, ma niezwykłe właściwości przeciwutleniające, odżywcze i regenerujące skórę. Pochodząca z Malezji, Indii i Chin esencja paczuli, destylowana z jej liści, od dawna stosowana jest w przemyśle perfumeryjnym ze względu na swój słodki, bogaty zapach i relaksujące, równoważące właściwości.
Bezpieczne płatności
Bezpieczne i wygodne płatności za każde zamówienie.

